Dragi prieteni,

Multumim mult pentru sprijinul pe care ni l-ati acordat si in acest an pentru reusita Conferintei Peniel cu titlul “ID” de la Timisoara. Rugaciunile, postul si participarea voastra activa au facut ca aceasta lucrare sa fie una plina de har si de prezenta lui Dumnezeu.

Urmand motto-ul conferintei din Coloseni 1:27, “Hristos in voi, nadejdea slavei”, predicatorii invitati, inspirati de Dumnezeu, ne-au invatat ca numai uniti cu Hristos putem avea o identitate corecta si speranta gloriei viitoare. Am invatat ca, numai daca Hristos traieste in noi, putem fi parte a adevaratei Biserici, intelegand si menirea ei pe pamant. De asemenea, am inteles ca numai “in Hristos” vom putea trai o viata de excelenta, “ca niste miei in mijlocul lupilor”, imitandu-L pe Hristos in toate lucrurile.

Inchinarea dinamica, cele 12 seminarii optionale oferite (pe lange cele 4 sesiuni plenare), concertul de inchinare, cele 4 proiecte sociale, actiunea “popasuri de rugaciune” si maratonul de lauda si mijlocire inaintea Domnului vor ramane amintiri vii in inimile celor aprox. 1.200 de tineri prezenti la aceasta conferinta (din 32 de judete si 9 tari).

In mintea noastra va mai ramane si faptul ca la acest eveniment am reusit sa strangem si sa donam organizatiilor umanitare prezentate aproape 9.000 lei, ca si-au adus aportul in diverse slujiri peste 150 de tineri si ca evenimentul a fost transmis in direct pe trei posturi de radio on-line si pe televiziunea Alfa Omega Tv (online si satelit). Fie ca Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe toti aceia care au facut posibile aceste realizari!

In incheiere, multumim Marelui Imparat pentru noua identitate de “copii ai lui Dumnezeu” pe care a dat-o tinerilor care si-au predat viata in mana Sa, pentru intarirea credintei noastre in “nadejdea slavei” si pentru ajutorul pe care ni-l da in fiecare zi pentru a face voia Lui, purtand cu demnitate crucea Sa intr-o lume tot mai laicizata.

In numele echipei Peniel,

Lucian Oniga

www.facebook.com/peniel.ro
www.peniel.ro

PS. Puteti comanda inregistrarea video a celei de 17-a Conferinte Nationale Peniel de la Timisoara la www.alfaomega.tv.