logo_centrat

Dragi familisti,

“Mai bine mai tarziu decat niciodata!” zice un proverb romanesc. Tot asa si in cazul nostru. Chiar daca doream sa organizam conferinta familiilor tinere in luna sept., din mai multe motive nu am reusit acest lucru. Totusi, nu am renuntat la ea! Asa ca va propunem 3 date posibile atat pt. noi, cat si pt. invitatul nostru: 31 oct – 2 nov., 28-30 nov. sau 12-13 dec. Va rog sa va exprimati opiniile cu privire la data convenabila in cel mult doua zile, ca sa putem lua decizia finala.

Chiar daca doream o schimbare de invitat, dupa cateva consultari, am hotarat sa mergem tot “pe mana” familiei Gigi si Adriana Cosman. Profunzimea lor spirituala, experienta lor in domeniu si relatia creata in decursul anilor cu acesti frati au fost factorii majori care ne-au facut sa luam aceasta decizie.

In ce priveste locul desfasurarii, inca suntem in negocieri cu Valea Draganului si Hotelul Perla din Baile 1 Mai (www.perla1mai.ro). O sa vedem care dintre proprietari ne ofera un pret mai bun. Prin urmare, va rog sa nu uitati sa ne anuntati data convenabila, ca sa putem negocia cu gazdele pt o data concreta!

Numai bine tuturor!