În zilele conferinței Peniel 2013 mulți tineri și-au predat viața Domnului și/sau au luat decizii importante înaintea lui Dumnezeu.

Peniel.ro va prezinta un interviu cu Lucian Oniga, in exclusivitate, condus de Andrei Varasciuc de la orizonturieterne.ro:

Lucian ONIGA este fondator şi preşedinte al organizaţiei „Peniel” – mai multe detalii AICI!

În zilele de 12, 13 aprilie 2013 a avut loc cel mai mare eveniment Peniel din acest an la Timişoara, şi anume: cea de-a 17-a Conferință Națională de Tineret. Am dori să vă adresăm câteva întrebări despre acest eveniment şi despre impactul acestuia asupra tinerilor.

Andrei Varasciuc: De ce în acest an aţi ales pentru conferinţa naţională titlul „iD”?

Lucian Oniga: Fiindcă anul acesta ne-am axat pe tema identității în Cristos, în Biserică și în societate, ne-am gândit că ID este un titlu scurt, simplu, cuprinzător și reprezentativ pentru acest subiect.

A.V.: Aproximativ câţi tineri au participat la conferinţa naţională din anul acesta? În ceea ce priveşte numărul de participanţi, v-aţi atins obiectivul?

L.O.: Anul acesta ne-au onorat cu prezența aproximativ 1200 de persoane. În obiectiv aveam un numar mai mare.

peniel1

A.V.: Potrivit detaliilor de pe site-ul Fundaţiei Peniel, închinarea din cadrul conferinţei a fost condusă de Peniel Band, Alin Timofte Band și TM City Band. Cum a fost atmosfera timpului de închinare?

 

Pentru continuarea interviului si restul de informatii, va invitam sa intrati pe site-ul Orizonturi Eterne.