Mai este Speranță… pentru schimbarea în bine a României?

Mulți români își pun această întrebare sub o formă sau alta. Iar răspunsurile variază între tonuri gri și moderate până la unele negre, copleșitoare sau de-a dreptul cinice. Cei care îndrăznesc să mai creadă într-un viitor cu elemente pozitive, cel puțin pe termen scurt sau mediu, par a fi priviți ca fiind naivi sau necunoscători ai realităților înconjurătoare.

Ce implicații și reverberații are credința noastră în contextul social-politic în care se află România?

Ce perspective și priorități ar putea avea un urmaș al lui Hristos care trăiește în România și care totuși crede că învățătura Mântuitorului despre “căutarea mai întâi a Împărăției și neprihănirii” este valabilă și relevantă și în situația în care noi ne regăsim?

Te invităm să participi cu noi la Kingdom Leadership Forum pentru a căuta și împărtăși împreună răspunsurile la aceste întrebări.

Forumul KLF România din această toamnă va avea loc la Vlăhița (județul Harghita) în ultimul weekend din octombrie (26-28 octombrie).
La această întâlnire sunt invitați să ni se alăture urmași ai lui Hristos care doresc și caută Transformare în diversele sfere ale societății din perspectiva Împărăției lui Dumnezeu. Credincioși cu inimă pentru semeni și cu minte în continuă înnoire și care caută modalități adecvate de a fi o prezență hristică în viața publică.
În întâlnirea noastră din acest an suntem călăuziți să dăm o atenție și mai mare rugăciunii și mijlocirii pentru țară. Vom apela împreună la Bunătatea, Îndurarea și Promisiunile lui Dumnezeu pentru noi.

Detalii despre KLF-ul de la Vlăhița din 26-28 octombrie găsiți mai jos.

Complexul de la Vlăhița e un loc frumos din munții Harghitei (22 de km vest de Miercurea Ciuc) și accesibil pentru interacțiunea ce ne-o propunem. Noi vă recomandăm să participați la toate întâlnirile Forumului, dar înțelegem că nu toți pot participa în toate sesiunile, dar noi vă încurajăm să participați măcar la 24 de ore ale forumului, în funcție de programul și responsabilitățile pe care le aveți.

În interacțiunea noastră din octombrie ne vom axa pe mai multe domenii/track-uri în care sutem chemați să fim martori credibili ai lui Hristos:

-Biserica în lumea actuală (tendințe, provocări și abordări sănătoase pentru ucenicizarea oamenilor în Împărăție);
– Economie și business (întreprinzători, afaceri, empowerment, management);
– Demonstrarea practică a dragostei lui Dumnezeu (lucrări social-umanitare);
– Implicarea în sfera civică și politică a comunităților noastre;
– Educație și formarea noilor generații (familie, școală-universitate, internet, anturaj).

Atunci când completați formularul de participare, vă rugăm să indicați unul-două domenii/track-uri de care sunteți îndeosebi interesat, precum și aspectele/temele pe care v-ați dori să le abordăm în cadrul acelor domenii/track-uri. Aceste teme și aspecte vor fi abordate în sesiunile paralele (la alegere) care se vor desfășura în a doua parte a dimineților și după-amiaza, înainte de masa de seara. În sesiunile comune (prima de dimineata și în cele de după cină) vom avea mesaje și prezentări legate de Prioritatea, Manifestarea și Dinamica Împărăției însoțite de momente de închinare și rugăciune și de alte împărtășiri.

Cu ocazia acestui Forum vom facilita și o “masă rotundă” despre inițiativa cetățenească de revizuire a art. 48 din Constituție și a referendumului preconizat a avea loc în 7 octombrie. Ne vom uita la intenții, motivații, mijloace, rezultate (pe termen scurt și mediu) și la lecțiile ce pot fi desprinse din tot acest demers public.
La Forumul din acest an vor participa și împărtăși dintre liderii care au participat în ultimii 2 ani (cum ar fi Nicu Grămesc, Marius Ungureanu, Lucian Oniga sau și elvețiencele Cornelia și Daniela) dar și oameni care participă pentru prima dată la KLF (cum ar fi primarul Daniel Răducanu și Lili Răducanu care de mulți ani fac o lucrare transformatoare și variată în județul Hunedoara). Sunt și alți vorbitori care au fost invitați, iar unii vor participa, dar încă nu am primit confirmarea lor.

Costurile sunt competitive, iar fiecare lider poate ajuta câteva persoane să participe la acest forum. Costul va fi de 85 de lei/pers/zi, copiii până la 3 ani au gratuitate iar cei până în 7 ani au reducere 50%.
Vom începe forumul cu cina în seara zilei de 26 octombrie (planificați-vă să ajungeți înainte de ora 17:00) și vom încheia cu prânzul de duminică (dar înțelegem că unii vor trebui să plece de sâmbată seara).
Dacă cineva renunță la participare cu mai puțin de 48h înainte de începerea evenimentului, va trebui să plătească 50 lei pentru acoperirea primei mese și a nopții de cazare.

Există și posibilitatea să participați la forum dar cazarea să v-o rezolvați pe cont propriu în altă parte, dar avem nevoie să vă înscrieți ca participanți la Forum și să ne comunicați dacă doriți să serviți anumite mese împreună cu noi.

Acest forum este diferit de o conferință obișnuită, în sensul că participanții nu vor fi doar niște “spectatori”, ci contributori activi în cadrul Forumului. Parte din substanța întâlnirii noastre nu vine din cadrul organizat al sesiunilor, ci și din interacțiunile și rugăciunile care au loc organic între participanți, potrivit cu facilitarea pe care o face Duhul Sfânt.

Formular Înregistrare KLF 2018 și să completați toate rubricile.

Înscrierea se va confirma în limita locurilor disponibile și de aceea vă încurajăm să vă înscrieți cât mai curând posibil. Pentru aceasta vă rugăm să intrați pe link-ul următor:

Dacă – dintre prieteni și colaboratori – cunoașteți și alte persoane care ar fi interesate să participe la acest forum, puteți să le transmiteți mai departe această invitație, iar în măsura locurilor disponibile îi vom primi cu drag. Pentru orice întrebare sau sugestie legată de Forum vă rugăm să ne scrieți.

Dumnezeu să ne dea inima și călăuzirea Sa și în privința acestui Forum!

Click pentru inscrieri aici.