Dragi familisti,

 

Va anuntam ca anul acesta conferinta familiilor tinere va avea loc (tot) laCentrul Crestin Emanuel / Rehoboth din VALEA DRAGANULUI, CJ (www.fundatiaemanuel.ro) in perioada16-18 septembrie si se adreseaza cuplurilor care au pana la 10 ani de casatorie!

Fiindca dorim sa pastram intimitatea si atmosfera relaxanta pe care si-o doresc tinerele familii, la conferinta vor putea participa doar 25 de cupluri.

La aceasta intalnire ne va sluji familia Gigi si Adriana COSMAN. Fr. Gigi Cosman este pastor al Bisericii Baptiste nr. 1 din Cluj si are o vasta experienta in domeniul familiei. Impreuna cu sora Adriana credem ca vor face o treaba foarte buna la conferinta.

 

Sesiunile vor fi intercalate cu jocuri recreative, consiliere si multa partasie frateasca.

 

In ce priveste pretul pentru cele doua zile de conferinta, acesta este de 440 lei / fam. (doua persoane) si include: cazarea, masa si toate cheltuielile necesare aducerii invitatilor nostri.

 

In cazul in care veniti cu copii, preţurile sunt următoarele:

Pentru cazare:

0 – 3 ani – 0 lei

3 – 10 ani – 70 % din cazare – pentru cei care doresc pat

3 – 10 ani – 40 % din cazare pentru cei care nu doresc pat

Peste 10 ani – preţ întreg

Pentru masă:

Portie de copil – 70 % din preţul mesei

Copii cu porţie întreagă – preţ întreg

Conferinta va incepe cu cina de vineri seara si se va termina cu pranzul de duminica (voi reveni cu detalii legate de program mai tarziu).

In cazul in care nu se vor ocupa locurile, vor putea participa si cupluri cu o vechime mai mare! Prin urmare, va rugam sa ne comunicati participarea cat mai repede posibil, precizand si perioada de cand sunteti casatoriti + un nr. de tel. la care va putem contacta. Multumim.

Doamne, ajuta!

 

OLI