Peniel Romania

 

Concluzii Conferinta Regionala Peniel Petrosani 2009:

Multumim lui Dumnezeu pentru credinciosia Sa si voua, tuturor, pentru sustinerea spirituala de care ati dat dovada!

Cel de-al 15-lea an al existentei misiunii “Peniel” a adus cu sine multe oportunitati si binecuvantari divine. Incepand cu intalnirea nationala de la Baia-Mare si continuand cu taberele din SUA si Romania, cu intalnirea familiilor tinere si cu conferintele regionale din Quintanar (Spania) si Petrosani, am vazut calauzirea si credinciosia lui Dumnezeu intr-un mod cu totul special. Prin toate aceste activitati aproape 5000 de tineri au putut vedea Fatza Domnului laPeniel.

Conferinta de la Petrosani, “Un gand, un scop, o tinta”, avand ca tema armonizarea generatiilor, a fost ca o concluzie a tuturor evenimentelor Peniel din acest an. Atmosfera de har si pace care a caracterizat acest eveniment va ramane o amintire extrem de placuta pentru noi. Cuvantul Domnului ne-a motivat inca o data sa luptam pentru credinta adevarata, care trebuie manifestata in contextul dragostei de Dumnezeu si de semen. Prezenta vie a Duhului Sfant a facut ca ultima sesiune de duminica dimineata sa se incheie intr-un spirit de reala unitate, in care tinerii si varstnicii (peste 600 de persoane) au putut sa stea impreuna la picioarele lui Hristos, fiind coplesiti de iubirea Sa. Slava Domnului!

Multumim inca o data Bisericii Filadelfia pentru gazduirea exemplara a acestui eveniment! Fie ca Dumnezeu sa binecuvanteze intreaga fratietate din Petrosani cu mult har si pace!

Va dorim in continuare un an binecuvantat alaturi de Domnul si Mantuitorul nostru, Isus Hristos!

Cu drag,

Echipa Peniel