Locatie: Casa de Cultură (a studentilor) “Mihai Eminescu”, Aleea Cornișa, Târgu Mureș

Data: 16 Martie 2013

 

targu-mures-16mar2013

Conferinta de apologetica Peniel:  Unde este Dumnezeu cand sufar?

Marius Ban este responsabilul Departamentului de Apologetică al Peniel, profesor la Colegiul Biblic Est European din Oradea, licenţiat în drept şi teologie, absolvent de masterat în filosofie şi religie la Heythrop College, University of London. Marius este căsătorit cu Lidia și are un băiat pe nume Paul.

Vlad Crîznic este Directorul RZIM Romania, (Ravi Zacharias International Ministries), licențiat în teologie al Universității Emanuel din Oradea și masterand în teologie la King’s College Londra. Predică, dezbate și prezintă credința creștină în biserici, tabere, universități, licee, conferințe și radio. Vlad este căsătorit cu Dora, au un băiat și o fetiță și locuiesc în Cluj.

Adi Soporan, absolvent de teologie la ITP București, și-a obținut masterul în teologie la Universitatea Emanuel din Oradea. Este pastor asistent în Biserica Penticostală Filadelfia din Turda și profesor la CBEE Oradea. Adi este căsătorit cu Sanda are 2 copii: Miriam și Marcus.

Conferinta va începe la orele 18:00 și se va adresa celor care au nevoie de răspunsuri inteligente la unele întrebări care ar putea pune la îndoială credința creștină. Pe langa creștini, sunt invitați să participe și agnosticii, ateii și cei de alte religii.

INTRAREA VA FI LIBERĂ!