logo_centrat

Dragi familisti,

Va anuntam cu bucurie ca anul acesta conferinta familiilor tinere va avea loc la Casa de vacanta Rehoboth din Valea Draganului, CJ in perioada 18-20 septembrie!

Chiar daca familia Gigi si Adriana Cosman a fost alaturi de noi de la inceput si ne-a slujit cu excelenta, anul acesta ne va sluji o alta familie – Grady & Jan Smalling din Lyon, prieteni vechi ai lucrarii Peniel. Experienta lor misionara de o viata si educatia lor in domeniul consilierii sunt motive care-i recomanda pentru conferinta noastra.

In ce priveste pretul pentru cele doua zile de conferinta, acesta este de 420 lei / fam. (doua persoane) si include: cazarea, masa si toate cheltuielile necesare aducerii invitatilor nostri.

Pentru copii preţurile sunt următoarele:

Pentru cazare:

0 – 3 ani – 0 lei

3 – 10 ani – 70 % din cazare – pentru cei care doresc pat

3 – 10 ani – 40 % din cazare pentru cei care nu doresc pat

Peste 10 ani – preţ întreg

Pentru masă:

Portie de copil – 70 % din preţul mesei

Copii cu porţie întreagă – preţ întreg

Conferinta va incepe cu cina de vineri seara si se va termina cu pranzul de duminica (voi reveni cu detalii legate de program mai tarziu).

La aceasta conferinta vor putea participa numai primele 25 de cupluri tinere care au pana la 10 ani de casatorie! In cazul in care aceste locuri nu se vor ocupa, vor putea participa si cupluri cu o vechime mai mare! Prin urmare, va rugam sa ne comunicati participarea cat mai repede posibil precizand si perioada de cand sunteti casatoriti. Multumim.

 

Doamne, ajuta!

OLI