×Update! Datorita unor necesitati logistice importante intalnirea din ziua de vineri va incepe de la ora 19.00. Participantii sunt rugati sa fie pregatiti in acest sens: programul va fi decalat cu o ora.

Iata ca vara s-a sfarsit si pentru multi scoala a inceput deja, in timp ce studentii se mai bucura de cateva zile de vacanta. Speram ca vara voastra a fost frumoasa, ca v-ati relaxat, ati mai citit cate ceva (nu doar postari pe FB) si ca ati reusit sa participati si la anumite tabere si evenimente pentru tineri.

Dorinta noastra este sa fim alaturi de voi pentru a va incuraja si ajuta sa traiti o viata de ucenici ai Domnului Isus, avand o marturie buna printre prietenii si colegii vostri.

Prin urmare, Fundatia Peniel va invita sa participati la conferinta regionala de toamna care va avea loc la BISTRITA, in cadrul Bisericii Penticostale “Sfanta Treime” (str. Trandafirilor, nr. 45), pe data de 18-19 OCTOMBRIE.
Alte detalii:

Titlul: FITI PLINI DE DUH!  (Efeseni 5:18)

conf-bistrita-2013

La aceasta conferinta sunt asteptati, in special, tineri din judetul Bistrita-Nasaud si judetele limitrofe (SV, MS, CJ, MM)!
Vor predica Evanghelia: Dr. Tim HILL, director general al Misiunii Mondiale din cadrul COG/SUA si Drd. Iuliu CENTEA, pastor in Biserica “Betel” din Oradea si membru in comitetul de conducere al Fundatiei Peniel.

 

Ne vor conduce in inchinare: Marius Pop & comp din Baia Mare si Alin si Emima Timofte & corul tinerilor din Biserica “Sfanta Treime”, Bistrita.

Program:
Vineri:

18:00-19:00 inregistrarea participantilor
19:00-21:00 sesiunea I – Tim HILL

Sambata:
9:00-11:00 sesiunea II – Tim HILL
11:00-13:00 pauza de cafea + pranz
13:00-15:00 program de voie (vizitarea orasului, etc.)
15:00-16:00 open mic
16:00-18:00 sesiunea III – Iuliu CENTEA

Contributia pentru participare: 20 lei / pers. (include si masa de pranz din ziua de sambata). Se va achita la fata locului!

Confirmarea participarii dv. se va face prin liderul de grup sau individual la peniel.ro, mentionand si daca aveti sau nu nevoie de cazare. Gazduirea peste noapte a tinerilor din judetele limitrofe se va face in familiile crestinilor din Bistrita.

 

Inscrieri: peniel.ro/inscrieri.

 

Pentru ca Domnul sa lucreze cu putere la aceasta conferinta si sa ne umple cu Duhul Sau, va rugam sa va alaturati initiativei de rugaciune si post din fiecare zi de marti pana la data intalnirii. Fie ca Numele Lui sa fie glorificat in tot ce facem! Amin.

Va asteptam cu drag!

In numele echipei Peniel,

Lucian Oniga

 

×Update! Datorita unor necesitati logistice importante intalnirea din ziua de vineri va incepe de la ora 19.00. Participantii sunt rugati sa fie pregatiti in acest sens: programul va fi decalat cu o ora.