Motto: Apoc. 20.12

Data: 11 Aug-18 Aug 2012

Locatie: Lunca Bradului Jud. Mures – pe Valea Salardului

Tema:Traind cu scopul, principiile si practicile Imparatiei lui Dumnezeu

Predicatori: Laurentiu Balcan (Onesti), Francesco Basile (Roma), Ionut Benea (Cluj), George Gavrus (Cluj), Nelu Muresan (Dej), Lucian Oniga (Bistrita), Gabi Zagrean (Beclean) etc.

Vor sustine seminarii pe diverse teme: Ana BANC, Ionut BENEA, Addy FISCA, Florin & Natalia IOSIF, Ruben MIHAI etc.

Cantareti: Peniel Band, Milo si Tonea Band.

Pe langa acestea, nu vor lipsi activitatile recreative (tiroliana, arcuri, curse cu obstacole, parapanta, aviatie, etc.) si nici competitiile sportive (fotbal, volei, sah, etc.).

Daca doresti sa participi la aceasta tabera, va trebui sa indeplinesti urmatoarele CONDITII:

1. Inscrie-te pe internet la www.peniel.ro pana la DATA LIMITA de 8 AUGUST; avem doar 800 de locuri disponibile!

2. Achita in avans contributia pentru participare (30 lei) in contul Fundatiei Peniel – RO40BRDE445SV75185024450 deschis la BRD, sucursala Stefan cel Mare, Bucuresti (validarea inscrierii pentru tabara se va face dupa achitarea contributiei)!

3. Respecta regulamentul de ordine interioara (vezi regulamentul pe site)!

4. Asigura-ti cazarea si masa pe toata perioada taberei (la locul taberei vor fi si chioscuri ambulante cu diverse produse alimentare)!

Nu uitati sa aduceti cu voi: cort, folie de cort, sac de dormit, pelerina de ploaie, haine groase, lanterna, Biblie, caiet de notite, etc.

Va rugam sa fiti alaturi de noi in rugaciune pentru aceasta tabara ca Dumnezeu sa mantuiasca si sa pregateasca toti participantii pentru a trai cu scopul, principiile si practicile Imparatiei lui Dumnezeu.

Va multumim si va asteptam cu drag!