In Ianuarie 2013 s-a lansat pe facebook pagina “Un om, o poveste un vis“. Ideea ii apartine lui Onisim Lungu, si am sa citez in continuare descrierea acestei pagini:

Experienta deosebita a unui om nu reprezinta o bogatie doar pentru el, ci si pentru cei care se identifica cu trairile sau ideile acestuia.

Avand ferma convingere ca noi oamenii ne influentam reciproc atunci cand facem schimburi de idei, simtiri, visuri sau experiente, vrem “impreuna” sa contribuim la imbogatirea aceste pagini de facebook.

Cum putem face asta?

Multi dintre noi cunoastem personal oameni care au o poveste cutremuratoare, au realizat ceva unic, sunt fideli aspiratiilor lor mari, au un talent nemaintalnit sau din orice alt motiv ar putea sa ne inspire si sa ne imbogateasca.

Daca te numeri printre cei care cunosc o asemenea persoana, noi te rugam sa ne contactezi cu un scurt rezumat despre persoana in cauza, sa ne scrii ce o face diferita, apoi noi te vom contacta pentru detalii.
Postarile noastre vor fi atat sub forma de articole cat si sub forma de inverviuri scrise sau inregistrate video.

Asteptam mesajele voastre la adresa de mail:
unomopovesteunvis@yahoo.com
sau direct pe Facebook in forma unui mesaj privat.

Va multumesc in numele echipei!

~Onisim Lungu~

Una dintre povestile prezentate pe pagina Un om, o poveste un vis este aceea a lui Sue Austin:

Inca din anul 1996, Sue Austin foloseste scaunul cu rotile. Acest lucru nu a impiedicat-o sa gaseasca diferite cai pentru a intelege ca noua experienta trebuie privita ca pe o provocare de a gasi noi cai de a se reprezenta pe sine insasi. Astfel, cu ajutorul unor specialisti din domeniul scufundarilor a atasat scaunului cu rotile doua elemente cu propulsie de scufundare, ca doua aripi, cu ajutorul carora poti manevra directia in apa.

 

Sue-Austin

Sue Austin si-a creat un scaun cu rotile subacvatic autopropulsat care ii permite sa alunece prin mare si sa faca un adevarat spectacol din scufundare. Pasiunea pentru scufundari a luat contur in anul 2005 când Sue a invatat „scuba diving”. Intregul design ii apartine talentatei Austin Sue, aceste manifestari artistice subacvatice definind-o atât pe ea cât si faptele vitejesti pe care indrazneste sa le duca la bun sfârsit. Desi la inceput ideea a fost privita ca pe o nereusita, Sue Austin a petrecut luni de zile impreuna cu echipa ei pentru a perfectiona „fenomenul de plutire” a scaunului cu rotile.

Prima manifestare subacvatica cu scaunul plutitor a avut loc intr-o piscina din Weymouth si face parte din “Creating the Spectacle”, o piesa artistica care apartine tinerei Sue.

Ce parere ai despre povestea lui Sue?