Dragi familisti,

 

Va anuntam ca anul acesta conferinta familiilor tinere va avea loc la Casa de vacanta Rehoboth din Valea Draganului, CJ in perioada 17-19 septembrie!

logo_centrat

La aceasta intalnire ne va sluji pastorulViorel Iugadin Arad, autor a peste 40 de carti si brosuri religioase si un adevarat “expert” in domeniul familiei. Mai multe detalii despre fr. Viorel puteti gasi aici:http://www.iugaviorel.ro/biografie.html.

 

In ce priveste pretul pentru cele doua zile de conferinta, acesta este de 440 lei / fam. (doua persoane) si include: cazarea, masa si toate cheltuielile necesare aducerii invitatului nostru.

 

In cazul in care veniti cu copii, preţurile sunt următoarele:

Pentru cazare:

0 – 3 ani – 0 lei

3 – 10 ani – 70 % din cazare – pentru cei care doresc pat

3 – 10 ani – 40 % din cazare pentru cei care nu doresc pat

Peste 10 ani – preţ întreg

Pentru masă:

Portie de copil – 70 % din preţul mesei

Copii cu porţie întreagă – preţ întreg

 

Conferinta va incepe cu cina de vineri seara si se va termina cu pranzul de duminica (voi reveni cu detalii legate de program mai tarziu).

 

La aceasta conferinta vor putea participa numai primele 25 de cupluri tinere care au pana la 10 ani de casatorie! In cazul in care aceste locuri nu se vor ocupa, vor putea participa si cupluri cu o vechime mai mare! Prin urmare, va rugam sa ne comunicati participarea cat mai repede posibil, precizand si perioada de cand sunteti casatoriti + un nr. de tel. la care va putem contacta. Multumim.

 

Doamne, ajuta!

 

OLI