logo_centrat

Din cauza evenimentelor extraordinare ce au avut loc in ultimele zile in Romania precum inundatiile din Moldova si agravarea situatiei economice, am hotarat sa contramandam prima tabara. Am luat aceasta decizie avand in vedere nevoia urgenta pentru ajutorare a sinistratilor din nord-estul tarii. De asemenea, numarul mic de confirmari pentru tabara intai ne-a permis aceasta schimbare de plan, demersul nostru venind in intampinarea nevoilor unor regiuni ale tarii carora le era destinata cu precadere tabara. Astfel, consideram aceasta schimbare fezabila si ne cerem scuze anticipat pentru orice inconvenienta produsa.

In perioada urmatoare, o parte din cei care urmau sa participe la tabara din iulie vor merge in zona de NE a tarii pentru a participa la actiuni de ajutorare a familiilor afectate de inundatii. Cei interesati sa ajute la aceste actiuni de ajutorare sunt invitati sa ne comunice disponibilitatea lor pe adresa: iubesteti.aproapele@yahoo.com

De indata ce vremea va fi favorabila unei interventii si raspunsul autoritatilor ne va permite acest lucru, vom anunta programul actiunilor.

In perioada 14-21 august vom organiza tabara Peniel “In Prima Linie” in localitatea Suncuius, judetul Bihor.

Va multumim pentru intelegere si sprijin.

Echipa Peniel