După cum mulți ați aflat deja, cea de-a 19-a Conferință Națională de Tineret “Peniel” va avea loc la Cluj-Napoca, oraș nominalizat în acest an drept Capitala Tineretului European.

Pe scurt:

Data: 1-2 mai 2015

Locația: Sala Sporturilor “Horia Demian”, Cluj-Napoca

Titlul: Celebrate – Sărbătorește Viața!

Motto: “Bucurați-vă totdeauna în Domnul!” Filipeni 4:4

Mesajele biblice vor fi rostite de: Ionuț BENEA (Cluj), Ștefan COMAN (București), Doru CÎRDEI (Chișinău) și Gabi ZĂGREAN (Beclean).

Pentru inscrieri, puteti folosi formularul de aici. Pentru a consulta lista celor inscrisi, faceti click aici.

La 10 ani de la ultima conferință națională de tineret Peniel organizată în Cluj, Sala Sporturilor va fi din nou gazda evenimentului nostru. Acum însă vă așteaptă o conferință complexă: la timpul de închinare ne vor sluji echipe muzicale cu experiență, diverși vorbitori cunoscuți la nivel național ne vor aduce mesaje proaspete și relevante, veți avea ocazia să alegeți între 10 seminarii facultative, să participați la un maraton de necurmată laudă, închinare și de citire a Bibliei, și să vă implicați în susținerea mai multor proiecte de ajutorare. Pe lângă acestea, vom avea și o sesiune în care, împreună, vom celebra primii 20 de ani de slujire Peniel!

Vino și tu să auzi ce are Dumnezeu pregătit pentru tine! Te așteptăm, indiferent de vârstă!

 

afis-peniel-cluj-2015

Mai multe detalii:

Data: 1-2 mai 2015

Locația: Sala Sporturilor “Horia Demian”, Cluj-Napoca

Titlul: Celebrate – Sărbătorește Viața!

Motto: “Bucurați-vă totdeauna în Domnul!” Filipeni 4:4

Mesajele biblice vor fi rostite de: Ionuț BENEA (Cluj), Ștefan COMAN (București), Doru CÎRDEI (Chișinău) și Gabi ZĂGREAN (Beclean).

Vor susţine diverse seminarii: Adi Fișcă (Despre închinare), Iuliu Centea (Cheia trezirii spirituale), Rick Cunningham (Umplerea cu Duhul Sfânt: moft sau necesitate?), Alin Pădureanu (Integritatea: vis sau realitate?), Flaviu Coman (Cât de departe e prea departe?), George Găvruș (Misiunea transculturală), Ioana Săndescu (Lupta împotriva traficului de persoane), Dan Drăgan (Puterea drogului vs. puterea Domnului), Grady Smalling (Cum să ierți chiar dacă nu uiți?) și Iosif Țon (Triumful bunătăţii într-o lume a răutății).

 

În închinare vom fi conduși de echipe precum: Peniel Band, Decean, Revers, Corul Zorilor, Not an Idol și alții.

Contribuția pentru participare: 40 lei/pers.  se va achita în avans, individual sau de către liderul de grup care vă va însoți, în conturile Fundației Peniel aflate aici: http://peniel.ro/implica-te/.

Programul conferinței:

Vineri, 1 mai:

9.00 – 11.00  Sesiunea 1 – Înregistrarea participanților

11.00 – 13.00  Ionuț Benea și Stefan Coman

16.00 – 17.30  Seminarii paralele

18.00 – 20.00  Sesiunea 2 – Doru Cîrdei

21.00 – 22.00  Închinare / concert – Not An Idol (Chișinău)

 

Sâmbătă, 2 mai:

10:00 – 12:00 sesiunea 3

13:00 – 16:30 picnic, timp liber

17:00 – 19:00 sesiunea 4 – Gabi Zăgrean

Pentru înscriere

Vă rugăm să completați formularul aflat pe peniel.ro. Locurile sunt limitate, așa că, înscrierea cât mai rapidă reprezintă un avantaj! Validarea participării se va face prin plata în avans a contribuției pentru participare în conturile prezentate și în pagina formularului de înscriere. În momentul înregistrării online, vă rugăm să bifaţi şi seminarul opţional la care doriţi să participaţi.

Dacă aveţi nelămuriri legate de înscriere, vă rugăm să luaţi legătura cu Delia Sofronie la: delisofronie@gmail.com sau tel. 0721-031.198.

Organizatorii Peniel nu vor asigura cazarea participanţilor. Pentru a vă rezolva singuri cazarea în familii, vă rugăm să luaţi legătura direct sau prin pastorul dv. cu creştinii din Cluj! De asemenea, vă puteţi caza şi la locaţiile pe care vi le vom pune la dispoziție în curând pe pagina noastră de web sau pe facebook.com/peniel.ro. În cazul în care aveţi nevoie de asistenţă, vă rugăm să luaţi legătura cu Dennis Lung la: lungu1992@gmail.com sau tel. 0753-847.210.

 

NOTE:

1. Conferinţa Peniel va fi transmisă în direct de către televiziunea Alfa Omega. De asemenea, va fi transmisă live şi de către alte radiouri creştine.

2. Misiunile şi organizaţiile creştine care doresc să-şi promoveze lucrarea la Conferinţa Peniel, în format video (max. 2 min.) sau în paginile broşurii conferinţei, sunt rugate să ia legătura cu Florin Iosif la: floriniosif@yahoo.com sau tel. 0733-545.766.

3. Cei care doresc să vină cu diferite standuri de carte sau de prezentare a altor lucrări creștine sunt rugați să ia legătura cu Chiva Danciu la: chivadanciu@yahoo.com sau 0740-010.552.

 

Pentru ca Dumnezeu să binecuvânteze această lucrare, haideți ca, până la data conferinței, în fiecare zi de marți să venim cu post şi rugăciune înaintea Lui. Fie ca Dumnezeu să primească jertfa noastră!

 

În numele echipei Peniel,

Lucian Oniga