Pentru inscrieri, puteti folositi Formularul nostru. Pentru a consulta lista celor inscrisi faceti click pe buton.

Dragi prieteni,

 

Fiindcă toamna este anotimpul când se numără binecuvântările de peste an, vrem să mulțumim şi noi lui Dumnezeu pentru toate oportunitățile pe care ni le-a dat să semănăm Cuvântul Său în rândul generațiilor tinere: tabăra de schi din februarie, conferința națională din mai, conferința din Germania, tabăra din august şi conferința familiilor tinere din septembrie. Pe lângă ajutorul lui Dumnezeu, toate acestea nu se puteau realiza fără implicarea multor parteneri şi voluntari în slujire, cărora vrem să le mulțumim din toată inima.

Având în vedere faptul că luptele spirituale în care sunteți implicați se vor înteţi tot mai tare odată cu începerea şcolii, am vrea ca, la finalul anului 2014, să venim încă o dată în sprijinul vostru, oferindu-vă ocazia să participați şi la Conferința Regională Peniel din luna noiembrie.

Iată mai jos toate informaţiile necesare:

Data: 7-8 noiembrie 2014

Loc: Biserica Filadelfia din SUCEAVA (www.filadelfiasv.ro)

 

Titlul: Mai mult decât biruitor!  (1 Ioan 4:4)

mai-mult-decat-biruitor-afis

Vor predica Evanghelia: Robert Martin (SUA) şi Lucian Oniga (Bistriţa). La sesiunea deschisă, vor răspunde întrebărilor voastre: Codruţ Ciubotari, Tibi Ciubotari, David Reguş şi Lucian Oniga.

În cadrul conferinţei, îşi va depune mărturia întoarcerii la Dumnezeu, Gheorghe Ignat, luptător MMA / Sambo (www.youtube.com/watch?v=ynd7Xq0umfE).

Ne vor conduce în închinare: Amadeo & corul tinerilor din Biserica „Sfânta Treime” din Bistriţa şi grupul din Biserica „Filadelfia” din Suceava.

La această conferință sunt așteptați, în special, tineri din județul Suceava şi din județele limitrofe. Toți participanții vor primi în dar o carte prețioasă și două DVD-uri de învățătură creştină intitulate „Neabătut”, de John Bevere (Editura Succeed Publishing)!

Program:
Vineri:

18:00-19:00 înregistrarea participanților
19:00-21:00 sesiunea I – Robert Martin

Sâmbătă:
10:00-11:30 sesiunea II – Lucian Oniga
11:30-12:00 pauza de cafea / ceai
12:00-13:30 sesiunea III – Q & A

14:00 – prânzul

14:00-17:00 program de voie (vizitarea orașului, etc.)
17:00-19:00 sesiunea IV – Robert Martin

Contribuția pentru participare: 20 lei / pers. (include şi masa de prânz din ziua de sâmbătă). Se va achita la faţa locului!

Confirmarea participării voastre se va face prin liderul de grup sau individual la www.peniel.ro, menționând şi dacă aveţi sau nu nevoie de cazare. Găzduirea peste noapte a tinerilor care vor veni de la distanţe mai mari de 60 Km se va face în familiile creștinilor din Suceava.

Pentru ca Domnul să ne dea o mare biruinţă spirituală la această conferință, vă rugăm să postiţi şi să vă rugaţi împreună cu noi în fiecare zi de marți, până la data întâlnirii.

 

Vă așteptăm cu drag!

În numele echipei Peniel,

Lucian Oniga

 

PS. Cu ajutorul Domnului, Peniel intenţionează să sărbătorească 20 de ani de slujire pe 18-19 aprilie 2015 la Cluj-Napoca.