Dragi prieteni,

Relativizarea adevărului, deconstrucţia sistemelor sociale şi atacul furibund asupra Bibliei şi asupra valorilor creştine sunt doar câteva dintre provocările la care sunt expuşi cei care aleg să creadă în Dumnezeul Scripturii. Cum trebuie să trăim şi să predicăm Evanghelia în acest context contemporan? Dacă vrei să afli răspunsul la această întrebare, să fii întărit în credinţa ta astfel încât să poţi afirma şi tu, asemenea apostolului Pavel, „Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Hristos!” (Romani 1:16), te invităm şi pe tine la cea de-a 18-a Conferinţă Naţională de Tineret Peniel.

Detalii:
1. Data:
1-4 mai 2014;
2. Loc: Casa de Cultură din Constanţa;
3. Titlul: Neînfricat;
4. Motto: Romani 1:16.
5. Donatia pt. participare:  40 lei/pers.  în avans  sau 50 lei/pers., la fata locului.

 

peniel-constanta-2014

5. Vor predica din Cuvântul lui Dumnezeu: Cristian Barbosu (Arad), Vasilică Croitor (Medgidia) şi Lucian Oniga (Bistriţa).

6. Vor susţine diverse seminarii:

Steve Michmerhuizen (Principii biblice de administrare a mediului), Elena Paşcalău (Explorează înţelesul vieţii – Cursul Alfa pentru tineri), APME/CRST/YWAM (Misiune transculturală), Ştefan Coman (Neînfricaţi în lupta împotriva traficului de persoane), Flaviu Coman (Cât de departe e prea departe? Intimitatea înainte de căsătorie.), Angi & Robert Chirea (Avortul, holocaustul tăcut. Să schimbăm împreună viitorul României!).

7. Ne vor conduce în închinare: Peniel Band, Harvest-Metanoia Band şi Tomis Band.

8. Program:
Joi, 1 mai:

11:00-17:00 – competiţii sportive (fotbal, volei, tenis de masă);

19:00 – concert cu Viorel Dejeu, Pocăiţii şi Alfa Omega. Bonus: diverse pantomine jucate de echipele Master’s Commission şi YWAM. Intrarea liberă!

Vineri, 2 mai:
9:00 – 11:00 înregistrarea participanţilor;
11:00 – 13:00 sesiunea I;
16:00 – 17:30 seminarii paralele;
18:00 – 20:00 sesiunea II;
21:00 – 22:00 concert cu Not An Idol (Rep. Moldova). Intrarea liberă!

Sâmbăta, 3 mai:
10:00 – 12:00 sesiunea III;
14:00 – 16:30 diverse acţiuni pe stradă;
17:00 – 19:00 sesiunea IV.

Duminică, 4 mai:
13:00 – 16:00 – picnic.

 

9. Echipele care doresc să se înscrie în competiţiile sportive (fotbal, volei, tenis de masă) care vor avea loc pe 1 mai, pentru detalii privitoare la condiţiile de participare sunt rugate să ia legătura cu David Hiriczko la tel: 0743-064.780 sau la davidsiirina@gmail.com.

 

10. La această conferinţă vor putea participa doar primele 800 de persoane care se vor înscrie pe internet aici. Participanţii trebuie să îşi valideze participarea prin plata în avans în maxim 7 zile de la data înscrierii. Perioada de înscriere se va încheia de îndată ce locurile vor fi ocupate sau la data de 28 aprilie (vezi detalii despre cont aici: http://peniel.ro/despre-noi/implica-te)! Dacă aveţi nelămuriri legate de înscriere, vă rugăm să luaţi legătura cu Delia Sofronie: delisofronie@gmail.com sau tel. 0721-031.198.

 

11. Donaţia pentru participare este 40 lei/pers., cu plata în avans (prin bancă) sau 50 lei/pers., cu plata la faţa locului. Toți participanții vor primi în dar o carte și două DVD-uri de învățătură întitulate „Neabătut”, de John Bevere (Editura Succeed Publishing)!

 

12. Organizatorii Peniel nu vor asigura cazarea participanţilor. Pentru a vă rezolva singuri cazarea în familii, vă rugăm să luaţi legătura direct sau prin pastorul dv. cu creştinii din Constanţa! De asemenea, vă puteţi caza şi la locaţiile afişate pe pagina noastră de Facebook: www.facebook.com/peniel.ro. În cazul în care aveţi nevoie de asistenţă, vă rugăm să luaţi legătura cu Gabi Șmalberger la: schmal_gaby@yahoo.com sau la tel. 0741-177.413.

13. În prima zi a conferinţei (2 mai) vom oferi 6 seminarii opţionale. Prin urmare, în momentul înregistrării online, vă rugăm să bifaţi şi seminarul opţional la care doriţi să participaţi.

 

14. Fiindcă vrem să predicăm şi prin faptele noastre, la această conferinţă fiecare participant este rugat să aducă (cel puţin) două perechi de şosete şi un prosop sau articole de igienă (pastă şi periuţă de dinţi, săpun) pe care să le donăm oamenilor nevoiaşi din Constanţa. Ne vom implica şi în alte proiecte; prin urmare, veniţi cu bani în plus!

 

15. Pentru ca Domnul să binecuvânteze această conferinţă, am hotărât ca 25 martie şi 25 aprilie să fie zile speciale de post şi rugăciune. Vă rugăm să fiţi alături de noi în acest demers extrem de important şi fie ca Dumnezeu să primească jertfa noastră!
În numele echipei Peniel,
Lucian Oniga

PS. 1. Conferinţa Peniel va fi transmisă în direct de către televiziunea Alfa Omega (www.alfaomega.tv). De asemenea, va fi transmisă live şi de către alte radiouri creştine.
PS. 2. Misiunile şi organizaţiile creştine care doresc să-şi promoveze lucrarea la Conferinţa Peniel, în format video (max. 2 min.) sau în paginile broşurii conferinţei, sunt rugate să ia legătura cu Florin Iosif la tel. 0751-542.945, 0733-545.766 sau email: floriniosif@yahoo.com.

Puteti gasi aici o harta a orasului Constanta, pe care sunt semnalizate obiectivele importante din cadrul Conferintei, precum si cateva alte obiective importante (restaurante, mall-uri si obiective turistice). Pentru a mari harta, faceti click pe coltul din dreapta, sus.