Tabara Nationala Peniel – CAMPU CETATII MURES.

Titlul: dePLIN;

Motto: El I-a pus totul sub picioare şi L-a făcut cap peste toate lucrurile, pentru Biserică, care este trupul Lui, plinătatea Celui Care umple totul în toţi. (Efes 1:22-23, NTR);

Data: 10-17 august 2013;

Loc: Cîmpu Cetății, jud. Mureș.

Tabara Peniel 2013

 

Trăim în țara jumătăților de măsură, a schimbărilor permanente, într-o lume divizată și superficială în care părinții ne vorbesc despre vremuri care nu mai există. În acest context, mulți tineri par să își piardă identitatea și semnificația. Pentru ce trăim? Care este adevărul? Cum putem duce o viață deplină, care să însemne ceva?

Dacă sunteți interesați să aflați răspunsul la aceste întrebări (și la multe altele) și să învățați cum să trăiți în plinătatea lui Isus, veniți și voi la tabăra Peniel din acest an!

Alte detalii:

Ne vor conduce în închinare: Peniel Band Jr., Milo, Cristos pentru Romania și formația Centrului Creștin Caleb (Cluj).

Predicatori: Ron BROWN (SUA), Rick CUNNINGHAM (București), Adi CRISZTEA (Cluj), Cornel BISTRIAN (Cluj), Mark SERVISS (SUA), Claudius SAMARTINEAN (Timișoara), Mircea DETEȘAN (Turda).

 

Se vor oferi seminarii despre: închinare, consiliere, creștinism în lumea secolului 21, rugăciune, fotografie, apologetică, autoritate spirituală, orientare profesională, etc.

 

Activități recreative: fotbal, volei, tiroliană, jocuri distractive, arts & crafts, open mic, foc de tabară, etc.

Contribuție participare: 30 lei / persoană.

 

Pentru a afla mai multe despre tabără, despre ce veți avea nevoie să aduceți cu voi, cât și pentru a vă înscrie, intrați aici.

Locurile sunt limitate la 800 de participanți!

 

Ne puteți găsi și aici: www.facebook.com/peniel.ro.

Pentru ca Fața lui Dumnezeu să strălucească din nou la Peniel, vă invităm să postiți și să vă rugați alaturi de noi în fiecare zi de marți, până la începutul taberei. Mulțumim.

 

Pe curând!